PASSION FOR PEOPLE

TEAMBUILDING STOR PAKKE

Når en gruppe virkelig skal udvikle sig

Teambuilding stor pakke er for jer der virkelig ønsker at flytte jer

Hvis der virkelig skal implementeres nye vaner og måder at tænke på, bør i overveje teambuilding stor pakke.

I får relevant teori, bliver vejledt igennem en dialog om teorien og får derved mulighed for at komme med tanker og ideer om hvordan denne kan benyttes i jeres hverdag.

Efterfølgende vil I komme igennem forskellige teambuilding øvelser, hvor I får mulighed for at teste de ideer , som I er kommet frem til. Efter hver øvelse bliver I evalueret, hvor I kan komme med nye ideer til hvordan I kan levere et endnu bedre resultat i næste øvelse.

Indhold i teambuilding stor pakke

Teambuilding lille pakke består af 1 timer oplæg, efterfuldt af case opgaver, 4-6 teambuilding øvelser, med en mundtlig evaluering efter hver øvelse og en 30 minutters afslutning/opsummering af de mål i satte jer for at arbejde med igennem dagen.

Øvelserne bliver i forvejen udvalgt efter en dialog om jeres ønsker og behov, således at hver enkelt øvelse passer specifikt til de rammer i har for afholdelse, samt de mere specifikke ting i ønsker at arbejde med.

Temaer for øvelserne kunne eksempelvis være; Kommunikation, Samarbejde, Konflikthåndtering eller ganske enkelt hvis I bare ønsker en sjov dag med oplevelser og fællesskab.

Hvis tiden til jeres rådighed er mindre, findes pakkerne også i størrelserne mellem og stor.

Eventet ville blive afholdt i samarbejder med HRGruppen som ejes af Mads Cronquist, der er en af Danmarks førende eksperter inden for Team Udvikling.

Praktisk info

Teambuilding stor pakke afholdes året rundt. Dette kan både foregå udendørs eller indendørs, alt efter hvad der passer jer bedst.

Ved mange deltagere vil vi typist dele jer op i mindre hold og rotere imellem de forskellige øvelser. Denne pakke kan også kombineres med mange af vores andre spændende tilbud, og vi hjælper også gerne til, med at planlægge resten af aftenen for jer.

 

Teambuilding stor pakke - Events4all

TEAMBUILDING STOR PAKKE

ANTAL DELTAGERE

Fra 5 til 250
}

TID

8 timer

HVOR

Hele landet

PRIS

Startpris med op til 10 deltagere: 16.495,-

Herefter 475,- pr. deltager.

Bemærk, alle priser er ekskl moms, samt transport.

 

Kontakt

Events4all Aps

Knudsvej 2C,

4180 Sorø 

+45 25 13 97 19

CVR: 38530259

 

Hvad kan vi gøre for dig?

1 + 14 =

ANDRE HAR OGSÅ KIGGET PÅ

Teambuilding Mellem Pakke

Teambuilding mellem pakke er perfekt til jer der ønsker at få nye ideer og indput til jeres daglige arbejde.                

Action Teambuilding

Teambuilding i sin reneste form. Hvor fejl i kommunikationen eller samarbejdet omgående mærkes.  Dont say you are a Team. Show it!!!

Teambuilding Ture

Naturen skaber de perfekte rammer for at vise, hvor stor en betydning at det har at kunne samarbejde for at nå et fælles mål.