PASSION FOR PEOPLE

TEAMBUILDING ROSKILDE

Er du på jagt efter teambuilding i Roskilde? Vi kender alle de gode steder i Roskilde – både indendørs og udendørs – til en spændende og lærerig dag med teambuilding

Roskilde-området er perfekt til teambuilding

Når man tænker en by med muligheder, kommer man ikke uden om Roskilde.

Med sin placering midt på Sjælland, omkranset af smuk natur, og med direkte adgang til fjorden, er Roskilde uden tvivl et oplagt sted at afholde sit arrangement. Den gamle by er et fantastisk udgangspunkt for en spændende skattejagt, og naturen omkring indbyder til at tage på opdagelse og blive klogere på både sig selv og sit team.

Uanset om du er på udkig efter et firmaarrangement, teamevent, eller desideret teambuilding finder du de perfekte rammer i og omkring Roskilde.

Teambuilding Roskilde

Indendørs teambuilding i Roskilde

I hjertet af Roskilde, findes mange kreative områder, bygninger og steder, der alle giver mulighed for at skabe rammerne for nogle fantastiske oplevelser.

Roskilde har både Musicon, der tidligere rummede en betonfabrik, men som i dag er en unik bydel med både et rockmuseum, klatreparker og lokaler, hvor der kan afholdes møder.

Roskilde har også INSP, der er et kreativt værested med mange muligheder og mindre mødelokaler for små grupper. Roskilde Kongrescenter er Sjællands største kongresscenter udenfor København.

Dette giver en unik mulighed for at afholde store sportsarrangementer for hele firmaet, hvor alle kan være med og have det sjovt sammen.

Udendørs teambuilding i Roskilde

Med direkte forbindelse fra det meste af Sjælland, er det let at gå på opdagelse i en af Danmarks ældste byer, og dykke ned i alle de mange muligheder Roskilde giver.

Takket være den lange og spændende historie omkring Roskilde, er det let at blive fanget af Roskilde Domkirke, de unikke gamle bygninger, et utal af smukke parker, Boserup skov og Roskilde Fjord er der masser af mulighederne for at få en spændende og unik dag.

Vi har et utal af samarbejdspartnere i og omkring Roskilde, så mulighederne føltes uendelige for at sammensætte den perfekte oplevelse for jer.

Det siger vores kunder

Dejligt GPS løb med tilpas med tid og gode alsidige opgaver, samt en fantastisk dejlig ro.

Bettina S. , Center for handicap, Lolland Kommune

Alle deltagerene var meget glade. Og havde en meget lærerig dag. Vi havde tæt kontakt med firmaet om de særlige hensyn der skulle tages til vores unge menesker. Og han håndterer dem til top karakter.+

Mikkel – Anmeldelse fra Google

Brugt Events4all til flere forskellige events med vores målgruppe. Stor succes hver gang.

Kristine H. – Lærer, Daghøjskolen Roskilde 

Ian fra Events4all lavede et super event til min svigerfars fødselsdag

Theis – Anmeldelse fra Trustpilot

Hvad er teambuilding?

Teambuilding er en bred betegnelse der går fra teamevent – teambuilding til teamudvikling.

Det er en metode hvor man sætter en gruppe i en situation hvori de ved at udnytte gruppens ressourcer, gennem samarbejde skal nå forskellige mål.

Teambuilding er et kraftfuldt værktøj til at få et team til at arbejde sammen på en mere effektiv måde. Der gås i dybden med dynamikken i teamet, og der evalueres i forhold til at få teamet til at arbejde bedre sammen indbyrdes.

Teambuilding ved Roskilde
Lokale teambuilding instruktører i Roskilde

Lokale teambuildinginstruktører i Roskilde

Events4all har base i Roskilde, og vi har derfor et utrolig godt kendskab til byen og dens muligheder.

Vi kender til mulighederne, og har et fantastisk og bredt netværk af samarbejdspartnere i og omkring Roskilde.

Vi ved, at lokal kendskab er med til at gøre en fantastisk forskel, når det kommer til at sammesætte det perfekte arrangement.

Kontakt

Events4all Aps

Knudsvej 2C,

4180 Sorø 

+45 25 13 97 19

CVR: 38530259

 

Hvad kan vi gøre for dig?

6 + 12 =