PASSION FOR PEOPLE

TEAMBUILDING MELLEM PAKKE

Når det skal handle om udvikling

Teambuilding mellem pakke er perfekt til jer som ønsker at lære nye ting og flytte jeres grænser for et effektivt samarbejde

Med en halv dags blandet sjov og alvor, får i både brugbar teori, samt træning i denne, for at kunne arbejde endnu mere effektivt sammen i hverdagen. Teamet bliver udfordret på nogle nye måder, og man finder nye styrker i gruppen.

Teambuilding mellem pakke er perfekt til jer der ønsker at få nye ideer og indput til jeres daglige arbejde.

Indhold i Teambuilding mellem pakken

Teambuilding mellem pakke består af 30 minutters oplæg, samt 3-5 teambuilding øvelser, med en mundtlig evaluering efter hver øvelse samt 15 minutters afslutning og evaluering, hvori de nye ideer og muligheder kan deles i fællesskab, så alle får gavn af dem.

Øvelserne bliver i forvejen udvalgt efter en dialog om jeres ønsker og behov, således at hver enkelt øvelse passer specifikt til de rammer i har for afholdelse, samt de mere specifikke ting i ønsker at arbejde med.

Temaer for øvelserne kunne eksempelvis være; Kommunikation, Samarbejde, Konflikthåndtering eller ganske enkelt hvis I bare ønsker en sjov dag med oplevelser og fællesskab.

Hvis I har behov for at arbejde mere i dybden med noget i ønsker at forbedre i gruppen, findes pakkerne også i størrelse lille og stor.

Eventet ville blive afholdt i samarbejder med HRGruppen som ejes af Mads Cronquist, der er en af Danmarks førende eksperter inden for Team Udvikling.

Praktisk Info

Teambuilding mellem pakke afholdes året rundt. Dette kan både foregå udendørs eller indendørs, alt efter hvad der passer jer bedst.

Ved mange deltagere vil vi typist dele jer op i mindre hold og rotere imellem de forskellige øvelser. Denne pakke kan også kombineres med mange af vores andre spændende tilbud, og vi hjælper også gerne til, med at planlægge resten af dagen for jer. 

Teambuilding mellem pakken

TEAMBUILDING MELLEM PAKKEN

ANTAL DELTAGERE

Fra 5 til 250
}

TID

5 timer

HVOR

Hele landet

PRIS

Startpris med op til 10 deltagere: 9750,-

Herefter 395,- pr. deltager.

Bemærk, alle priser er ekskl moms, samt transport.

ANDRE HAR OGSÅ KIGGET PÅ

Teambuilding Lille Pakke

Teambuilding lille pakke er perfekt til jer der har en travl hverdag, men alligevel ønsker at tilføje lidt sjovt til dagen.

Teambuilding Stor Pakke

Hvis der virkelig skal arbejdes med vaner og nye måder at tænke på, bør i overveje teambuilding stor pakke.                   

GPS Race

GPS løb handler kort og godt om at samarbejde som hold for at finde og løse flest mulige opgaver på kortest tid.             

Kontakt

Events4all Aps

Knudsvej 2C,

4180 Sorø 

+45 25 13 97 19

CVR: 38530259

 

Hvad kan vi gøre for dig?

11 + 13 =