PASSION FOR PEOPLE

Sommerfest

Giv dine ansatte den anerkendelse de fortjener, ved at lade os stå for årets brag af en sommerfest.

Et brag af en fest

En sommerfest giver den oplagte mulighed for at lære nye sider af sine kollegaer uden for arbejdet. Det handler kort sagt om at skabe et et miljø og en stemning der indbyder til samtale og at have det sjovt sammen.

Fordelen ved at vælge os til afholdelse af årets sommerfest, er at der bliver taget hånd om det hele, og I får muligheden for at læne jer tilbage og nyde festen. 

Aktiviteter til sommerfesten

Mulighederne er rigtig mange til en sommerfest, hvor at stemningen og humøret er helt i top.

Her er et lille udvalg af nogle af de mange muligheder der er for underholdning til en sommerfest.

Praktisk Info:

Sommerfester arrangeres i primært i perioden 1 maj til 30 september.

Der er både mulighed for at benytte jeres egne lokaler, men vores erfaring siger os at det er en rigtig god ide at holde sin sommerfest et andet sted, for at få arbejdet lidt på afstand. 

Vi hjælper til i det omfang i ønsker, og kan hjælpe til både med dele eller afholdelse af hele sommerfesten fra start til slut. 

Raketdysten events4all

Ting som du bør overveje inden, inden vi giver jer et tilbud:

  • Hvad er jeres budget? Enten pr. deltager eller i alt?
  • Hvor mange deltager tror i deltager? (En god regel er ca. 20% færre end i invitere)
  • Ønsker i underholdning, musik eller andet, som kræver ekstra plads?
  • Hvor i landet øsnker i at det skal forgå?
  • Ønsker i buffe, anretning
  • Skal der være fri bar, drinks kort eller betaling i baren?
  • Er der nogle af jeres gæster der skal tages særlige hensyn til, grundet handicap, religion eller andet?

ANTAL DELTAGERE

Fra 20 til 1500

}

PERIODE

1 Maj – 30 September

HVOR

Hele landet

PRIS

Kontakt os for pris

Ønsker i selv at planlægge sommerfesten?

Så er her 5 godt råd til en succesfuld sommerfest.

Tom for ideer, eller er det svært at presse planlægningen ind i skemaet, så er her fem gode råd til at planlægge den næste personalefest for dig og dine ansatte.

 1. Planlæg, planlæg og planlæg Og gerne i rigtig god tid.

Godt begyndt er halvt fulendt.

Der er rigtig mange sandheder i denne sætning, når det kommer til sommerfest. Så begynd planlægningen i rigtig god tid for at sikre dig at få alle deltaljerne med.

Først og fremmest handler det om hurtigst muligt at sætte sig ned, og finde en dato der passer flest muligt. Der er rigtig mange mennesker der har en travl hverdag, så jo hurtigere man kan få fastlagt en dato, jo større er sandsynligheden for at mange mennesker deltager.

Så snart datoen er fastlagt, bør man sende en hurtig mail ud til alle der skal deltage. Denne mail behøver ikke indeholde mange deltaljer, ud over at fortælle datoen for det fantastiske arrangement du netop er ved at strikke sammen.

Det er rigtig fint hvis du i denne mail, også kan vedhæfte en lille appetizer fra temaet, eller fortælelr kort om lidt af programmet. Men vigtigst af alt, er dette blot for at få folk til at booke datoen.

Så snart datoen er fastlagt, er det straks at gå i gang med at lægge et budget for festen. Vær realistisk, og pas på at det ikke løber løbsk, da der ofte kan komme uforudseete udgifter i planlægningen.

Herefter er det om at finde drømmestedet og sende forspørgsler ud om det er muligt at reservere. Være åben i denne fase, og lad være med at låse dig fast på noget bestemt. Der er et utal af spændende muligheder der ude.

 

2. Sæt et spændende tema for festen

Et sjovt tema, er det lille ekstra krydderi der sætter stemningen til festen.

Og der er masser af temaer at vælge imellem.

For at vælge det helt rigtige tema, er det vigtigt at kende deltagerne til festen. Er de unge, øldre, kontor folk eller håndværkere? Der er mange ting der spiller ind når temaet til årets fest skal sættes.

  •  Skal man leje en svømmehal og lave poolparty?
  •  Skal man leje en båd, og danse hele natten imens en DJ står for musikken?
  • Eller holde sig til den gode gamle klassikker, med helstegt pattegris, sjove aktiviteter og fest til lang ud på natten?

Hvis man ønsker aktiviteter til festen, skal disse selvfølgelig også afstemmes alt efter hvem der deltager. Alt dette for at give sine gæster den bedst mulige oplevelse til aftenen.

Når temaet er lagt, kan man her fra begynde at brainstorme ideer til sjove aktiviteter, musik og menu, som alle gerne skulle suppliere temaet til festen.

 

3. Maden er det der oftest huskes

Mad er en så stor del af festen, at det oftest er den en god sommerfest huskes på. Det er her at der er rig mulighed for at forkæle sine ansatte.

Sørg hurtigt for at sætte stemningen med en velkomstdrink, og sørg for at der hele tiden er fyldt godt op med snacks og ting at drikke. Det kan være en god fordel at sikre sig for at nogen står for denne del af festen.

 Når maden planlægges, er det igen vigtigt at kigge på hvem der deltager. Hvis det er en flok store sultne håndværkere, går det f.eks. Ikke at skulle side og spise i flere timer med en lille 5 retters menu.

 Gør det også klart om i ønsker fri bar, et drikkesystem hvor alle får udleveret x antal drinks biletter, eller om i får nogle til at komme og stå for hele bar oplevelsen.

 Uanset hvad, så er det ikke på maden der skal spares. Så book den gode mad så hurtigt som muligt i planlægnings fasen, og få styr på budgettet så det ikke kommer til at løbe løbsk.

 

4. Være kreativ og kom med sjove ideer til festen

Med Temaet som udgangspunkt, åbner der sig oftest en verden af sjove og og udfordrende aktiviteter der kan benyttes under arrangementet.

Det er oftest en god ide at lave ledelsen komme med en ultra kort takketale og komme med lidt infor om året der er gået indtil nu.

Herefter kan afdelingerne enten dyste i forskellige sjove øvelser imod hinanden, eller man alle sammen arbejder på et fælles projekt, der har rødder i teamaet for festen.

Nogle gange er det en rigtig sjov ting, at lave noget, som så senere skal præsenteres for de andre, senere på aftenen.

Senere i løbet af arrangementet, anbefales det at få noget mere “passiv” underholdning på banen, hvor de ikke nødvendigvis aktivt behøver at deltage. Dette kan være stand up show, musik og dans eller prøve forskelige sjove ting, hvis man eksempelvis har et tema om inovation og teknologi.

Igen er det utrolig vigtigt at huske på hvem der deltager, så aktiviteterne passer til målgruppen.

5. Arrangementet starter allerede ved invitationen.

Invitationen er den første føling gæsterne har med arrangementet. Der er derfor vigtigt at denne virker indbydende og indeholder de informationer som er vigtige for deltagerne.

Hvis temaet er “hawai” kan invitationen laves som en flybillet, indeholdende Navn, boarding time, Destination, og med vedhæftet pakkesliste.

Er det gallafest, kan man lege med skrifttypen og kvaliteten af papiret.

Mulihgederne er mange, og hvis gæsterne bare får en hurtig standdart mail, virker hele festen ikke seriøs og planlagt, og interessen for at deltage forsvinder desværre hurtigt.

ANDRE HAR OGSÅ KIGGET PÅ

GPS Race

GPS løb handler kort og godt om at samarbejde som hold for at finde og løse flest mulige opgaver på kortest tid.             

Teambuilding Lille Pakke

Teambuilding lille pakke er perfekt til jer der har en travl hverdag, men alligevel ønsker at tilføje lidt sjovt til dagen.

Water Bottle Rocket.

Raketdysten

Det sjove afbræk hvor kreativitet og samarbejde skal vise vejen til sejr. Byg den flotteste raket og skyd jer vejen til sejr i denne sjove øvelse.

Kontakt

Events4all Aps

Knudsvej 2C,

4180 Sorø 

+45 25 13 97 19

CVR: 38530259

 

Hvad kan vi gøre for dig?

12 + 12 =