PASSION FOR PEOPLE

FOREDRAG OM FRYGT: SLIP FRYGTEN

Lad ikke frygten stoppe dine drømme

Angst for at præsentere

Frygt og angst er den ultimativt stærkeste af vores grundfølelser. Den overskygger samtlige andre grundfølelser, og holder os ofte tilbage fra at realisere vores mål og drømme i livet.

Når du bliver angst, overtager dit sympatiske nervesystem styrringen, i for at optimere din chance for at overleve.  Din krop reagere instinktivt ved at forberede dig på enten kæmp, frys eller flygt.

Du vil opleve, at hjertet slår hurtigere og at du ikke føler hverken sult, tørst eller træthed, alt imens opmærksomhed bliver fokuseret på truslen. Din krop fintuner ganske enkelt sig selv på at yde sit ypperste for at sikre sin overlevelse i hvad den føler er en truende situation.

Sådan overvinder du frygten

Problemet er bare, at med vores samfund i dag og de trusler vi står over for, sjældent den samme type af trussel som vi stod over for, da vores kroppe udviklede dette system. Men reaktionerne er de samme.

I foredraget kommer vi ind på hvilken processer der sker i kroppen, hvorfor at de sker, og hvad man kan gøre for at arbejde med sit parasympatiske nervesystem, for at finde ro og mentalt overskud i de situationer som kroppen ser som en trussel.

Der ville blive givet simple men kraftfulde redskaber som man kan tage med sig hjem og bruge i det daglige, for at forbedre sin præstation når en situation opstår hvor man føler frygt eller angst.

Foredraget er til jer der ønsker at arbejde med angst og lære teknikkerne til at arbejde med denne. Det kan være i forhold til eksamens situationer, jobsamtaler, eller tilsvarende situationer der kan fremkalde reaktioner, hvor kroppen typisk reagere på samme måde som hvis den følte sig direkte truet.

Efter foredraget ville i være bedre i stand til at genkende signalerne i kroppen der fortæller at den begynder at forberede sig på overlevelse. I ville have lært teknikkerne til at forstå hvad der sker, og vigtigst af alt, hvordan i kan komme tilbage til en tilstand hvor at i kan holde hoved koldt og yde en toppræstation til den givende situation uden at miste overblikket.

Foredraget ville være en blanding af teori og praktiske øvelser, designet til netop jeres udfordring som i ønsker at arbejde med.  

Foredrag om frygt og angst

FOREDRAG OM FRYGT: SLIP FRYGTEN

ANTAL DELTAGERE

Fra 8 til 250
}

TID

90 minutter

HVOR

Hele landet

PRIS

Kontakt os for pris

ANDRE HAR OGSÅ KIGGET PÅ

No stress - teambuildingøvelse med events4all

No Stress

Lær at takle en stresset hverdag, giv plads til roen og reflektionen, og lad    nye tanker og ideer spire.

Selvtillid og selvværd med adventure education

Selvværd og selvtillid med Adventure Education

Selvværd og selvtillid er uden tvivl de vigtigste og mest basale grundsten i et menneskes psyke. Så hvorfor ikke lære mere om hvordan de opbygges?

Teambuilding ture med events4all

Teambuilding Ture

Naturen skaber de perfekte rammer for at vise, hvor stor en betydning at det har at kunne samarbejde for at nå et fælles mål.   

Kontakt

Events4all Aps

Knudsvej 2C,

4180 Sorø 

+45 25 13 97 19

CVR: 38530259

 

Hvad kan vi gøre for dig?

14 + 1 =