OM EVENTS4ALL

MØD IAN NIELSEN

 

Events4all ejes og drives hovedsageligt af Ian Nielsen.

Ian er uddannet pædagog og kognitiv terapeut. Som en del af pædagoguddannelsen tilbragte Ian tre måneder i Finland, hvor han specialiserede sig i Adventure Education, som er udviklingen af mennesker og grupper, med fokus på at kombinere teori og praksis via naturen.

Efterfølgende skrev Ian speciale i Finland, om hvordan menneskers selvværd og selvtillid kan udvikles igennem Adventure Education.

Ian har arbejdet meget både i og uden for Danmark i forskellige typer af jobs. Han har boet i Afghanistan, Grønland, Finland og New Zealand, hvor arbejdet har spændt over alt lige fra turisme, guide jobs, uddannelse og teambuilding.

Tidligere erfaring er hæren, hvor Ian er uddannet i let opklaring, og han har arbejdet et halvt år i Afghanistan.

VI TROR PÅ

At føle at der er brug for en, giver livsglæde

At ved at være en del af en gruppe, hvor man føler at der er brug for en og ens ressourcer, giver og mening og livsglæde i livet. Dette giver øget selvværd og selvtillid, derved styrker man gruppen til at kunne yde mere på en mere effektiv måde.

Alle mennesker har styker         

At alle mennesker har styrker og individuelle ressourcer, og at man ved at være bevidst om styrkerne og svaghederne i gruppen, kan matche opgave og kompetencer, så gruppen udnytter sine ressourcer optimalt, og derved opnår langt bedre resultater.

At et sikkert miljø giver plads til udvikling 

At mennesker lærer bedst i et sikkert miljø, men hvor at udfordringerne levere plads til at fejle, reflektere og afprøve igen med nye metoder til at klare udfordringen.

For kun i et miljø hvor der er plads til at fejle, er der også plads til udvikling.

Respekten for den enkelte

At mennesker kommunikere, arbejder og lærer forskelligt. Vi gør derfor meget ud af at tilpasse hvert enkelt arrangement, så denne passer til gruppen, ressourcerne og individerne, så alle får mest muligt ud det.

Alle fortjerner et godt liv

At mennesker får mest muligt ud af livet, når de gør det de holder af og er bedst til.

FORSKELLIGE MENNESKER TIL FORSKELLIGE OPGAVER

Man kan ikke bygge et hus med 10 hammere, uanset hvor gode de er. Der skal forskellige værktøjer til. Det er præcis det samme med mennesker

Ian Nielsen, Events4all

Ian Nielsen fra Events4all

VORES INSTRUKTØRER

Mange af vores instruktører er uddannet og/eller har arbejdet rundt om i verdenen, hvilket giver en bred forståelse af kulture såvel som individ.

Uddannelserne spænder over Adventure education, Coaching uddannelser, Kognitive terapeuter, River Rafting guides, ATV instruktører, Snescooter Guide og tidligere udsendte.

Vi syntes det er vigtigt med en god kombination af praktisk kunnen og den teoretiske “know how” der ligger bag det at arbejde og skulle udvikle mennesker.

BETYDNINGEN AF VORES LOGO

Vores logo repræsenterer den opadgående og voksende udvikling, som vi ser i de mennesker, vi arbejder med. Startende på bunden med et solidt fundament og fasttømrede vaner. Derefter bevægende sig op til nye højder for ens udvikling.

Grunden til netop fire vinkler, er fordi tallet fire ofte er forbundet med udvikling. David Kolb’s læringscirkel indeholder netop fire elementer som skal til for et menneske kan gøre sig erfaringer og indarbejde denne i sin dagligdag.

2

Konkrete erfaringer

(Praktiske tilpassede øvelser)
2

Reflekterende observationer

(Debriefing)
2

Abstrakt forståelse

(Fælles kommunikation om øvelsen)
2

Aktiv eksperimenterende

(Bruge den nye viden fremover)
Respekt for det enkelte menneske.

Vi arbejder ud fra, challenge by choice. Folk er forskellige, og møder derfor udfordringer forskelligt. Vi gør derfor meget ud af at tilpasse hvert enkelt udfordring, så alle får lyst og mod på at udfordre sig selv og gruppen til at turde prøve nye udfordringer med hinanden.

Kontakt

Events4all Aps

Knudsvej 2C,

4180 Sorø 

+45 25 13 97 19

CVR: 38530259

 

Hvad kan vi gøre for dig?

6 + 5 =