PASSION FOR PEOPLE

STRESSHÅNDTERING: NO STRESS

Den ultimative måde at arbejde aktivt med stress

Stresshåndtering er den ultimative måde at lære sig selv og hinanden at kende 

Når et menneske bliver udsat for stress, flyttes fokus helt automatisk fra gruppen og over på individet. Dette betyder et makant ringere samarbejde indbyrdes i gruppen, og derved skal der af gruppen bruge endnu flere ressourcer på opgaven, hvilket fører til en endnu mere stressende situation for de indblandede.

Alt forskning viser, at naturen har en poitiv indvirkning på stress, og at dette kan måles direkte i hjernen, når en stresset hjerne kommer ud i naturen.

I vores stresshåndtering bruger vi derfor naturen til at skabe dette pusterum, og give plads til at lade nervesystemet slappe af, lade hjernen samle nye kræfter og kroppen få ro til at restituere.

Der arbejdes intensivt på at lære hinanden at kende og hjælpe hinanden til en mere effektiv hverdag, og derved nedbringe stress i gruppen. Undervejs får I redskaber og coaching i stress på både individuelt og gruppe plan.

På en no stress tur lader vi derfor dagligdagens problemer blive der hjemme, imens at vi tager ud i naturen og samler energi, alt imens at der bliver fokuseret på at slappe af og komme i kontakt med sig selv igen.

Praktisk Info

Turen kan indgå som en del af et større forløb omkring stresshåndtering på arbejdspladsen, som kan hjælpe til med at nedbringe stress i dagligdagen.

Turen henvender sig til alle, uanset niveau indenfor udendørs liv.

Stresshåndtering kurset kan arrangeres i hele Danmark eller i et af de mange andre lande vi tilbyder ture til. 

stresshåndtering kursus med events4all

NO STRESS

ANTAL DELTAGERE

Fra 4 til 50
}

TID

2 – 7 dage

HVOR

Skandinavien

PRIS

Kontakt os for pris

ANDRE HAR OGSÅ KIGGET PÅ

Teambuilding ture med events4all

Teambuilding Ture

Naturen skaber de perfekte rammer for at vise, hvor stor en betydning at det har at kunne samarbejde for at nå et fælles mål.   

Foredrag om at slippe frygten

Slip frygten

Frygt og angst er de stærkeste af vores følelser. Deres vigtigste funktion er at holde os i live. Problemet med frygt og angst er dog, at de også holder os tilbage for at yde vores fulde potientiale i livet.

Hunted - overlevelsesture med events4all

Hunted!!!

Are you tough enought?

Kontakt

Events4all Aps

Knudsvej 2C,

4180 Sorø 

+45 25 13 97 19

CVR: 38530259

 

Hvad kan vi gøre for dig?

3 + 14 =