FOREDRAG

Lad jer inspirere. 

Det er let at lade sig inspirere igennem et af vores foredrag. Igennem nye mennesker, nye synspunkter og nye vinkler, er det lettere at se livet fra et andet perspektiv.

VORES FOREDRAG

Foredrag Bagsiden af Medaljen

Bagsiden af Medaljen

Kom med til fronten i Afghanistan i dette foredrag der tager jer med til livet i en krigszone. Hør om hverdagen i Helman, Kampene imod Taliban, og hvordan det er at komme tilbage efter en udsendelse.

Foredrag om selvværd og adventure education

Selvværd og selvtillid med Adventure Education

Selvværd og selvtillid er uden tvivl de vigtigste og mest basale grundsten i et menneskes psyke. Så hvorfor ikke lære mere om hvordan de opbygges?

Foredrag om at slippe frygten

Slip frygten

Frygt og angst er de stærkeste af vores følelser. Deres vigtigste funktion er at holde os i live. Problemet med frygt og angst er dog, at de også holder os tilbage for at yde vores fulde potientiale i livet.

Et hvert menneske der ikke er i fremgang, er i tilbagegang.

Lad os finde det foredrag der vil give indhold for netop jer

Ungdomsskoler med tema om krig. Psykologistyderende der ville vide hvordan PTSD føltes. Undervisere der ville lære redskaber de kan give deres elever. Instruktører der ville opbygge selvværd og selvtillid. Listen er lang når det kommer til de kunder der har hørt et eller flere af vores spændende foredrag, og listen fortsætter med at vokse. Så hvorfor ikke skrive til os allerede i dag, og lad jer blive inspireret til at se verden på nye måder?
Foredrag for ungdomsskoler, firmaer og foreninger

Det handler kort og godt om det perspektiv man har i livet.

Foredrag der inspirerer

Bliv inspireret til at se verden på en ny måde

ERFARNE FOREDRAGSHOLDERE

Som med alt andet vi laver, handler det gode foredrag først og fremmest om at møde kunden, og der fra planlægge foredraget så udbyttet bliver bedst muligt. Vi har en bred erfaring i netop dette

TILHØRERE

TILFREDSE KUNDER

FOREDRAG

KOPPER KAFFE

Kontakt

Events4all Aps

Knudsvej 2C,

4180 Sorø 

+45 25 13 97 19

CVR: 38530259

 

Hvad kan vi gøre for dig?

10 + 7 =