EVENTS

Vi laver events for alle i hele Danmark.

Et godt event er som det lille ekstra krydderi i hverdagen. Det lille ekstra, der bringer smilet frem og som giver gruppen positive ting at tale om i hverdagen.

Vi ved efter års erfaring, at det gode event starter med en god dialog om forventninger.

Gennem de seneste mange år, har vi afholdt events som fordrag, bagedyster, været med til at afvikle studieture, shelter overnatninger, hardball skydning, brandmands dage, første hjælps kurser mm.

VORES EVENTS

Sommerfest

Giv dine kollegaer den anerkendelse de fortjener, ved at afholde et brag af en sommerfest. Læn dig tilbage og lad os stå for det praktiske.

Events for Handicappede

Alle mennesker har ret til at have det sjovt. For os er handicap er kun den begrænsning man gør det til det.

Brandmand for en dag

Udlev drengedrømmen om at være brandmand for en dag. Lær at bruge udstyret fra en brandbil, og lær at slukke forskellige typer af brande.

Hardball

Trænger i til en omgang mandehørm, så kom med på hardballbanen hvor vi giver den gas.

Hunted!!!

Are you tough enought?

Vejen til et succesfuldt event.

Det gode event handler om at møde sin målgruppe, hvor de er, og tage udgangspunkt i de personer som man afholder eventet for.

For os er der ingen forskel i at arbejde med en gruppe af handicappede eller en gruppe direktører. Det handler blot om at møde menneskerne der hvor de er, og begynde der.

FIRMAEVENTS

Det lille ekstra krydderi i hverdagen.

En sjov firmadag med kollegaerne, er noget der i høj grad kan bruges af mange virksomheder, som en belønning og anerkendelse over for sine ansatte. Det er med til at skabe en god arbejdsglæde, og giver ens ansatte mulighed for at møde hinanden i et nyt miljø.

Vores erfaring med at lave events fortæller os at lige så forskellige som virksomheder kan være, ligeså stor forskel skal der være på de events vi afholder.

Firmaevents hos events4all

For os er glasset altid halvt fyldt.

Og den anden halvdel smagte fantastisk!

Events for handicappede

EVENTS TIL handicappede, LEJRSKOLER, FIRMAER ELLER FORENINGER

Alle mennesker har ret til et sjovt liv med indhold og mening. Alle mennesker har ret til at føle sig som en del af noget større, og at der er brug for dem. Vi tilbyder derfor et bredt udvalg af events, for alle målgrupper. 

Bred erfaring

At lave events handler om menneskesyn.

Det handler om at sætte sig ind i hvad modtageren syntes er fedt, og tage udgangspunkt i dette.

Vi har en bred erfaring i forskellige typer af arrangementer og events, og som tiden går vokser denne erfaring endnu mere.

DELTAGERE

TILFREDSE KUNDER

AKTIVITETER

KOPPER KAFFE

Kontakt

Events4all Aps

Knudsvej 2C,

4180 Sorø 

+45 25 13 97 19

CVR: 38530259

 

Hvad kan vi gøre for dig?

15 + 15 =