Foredrag


Foredrag

Bagsiden af Medaljen       

Bagsiden af medaljen er et foredrag der tager dig helt tæt på den Danske krig i Afghanistan.

Gennem foredraget kommer i til at høre om hvordan det er at arbejde i et af verdens farligste job, som kampsoldat i Helman, Afghanistan.

Historien fortæller ikke kun om livet i lejren og på slagmarken, men  også om tankerne før udsendelsen, samt den mangeårige kamp som en del soldater må slås med efterfølgende, for at komme tilbage til det normale liv igen. Heraf titlen, Bagsiden af medaljen.

                          

 


Selvværd og Selvtillid med Adventure Education

Hvad er forskellen på selvværd og selvtillid? Og hvordan opbygger man dem hos et menneske?

Gennem fordraget kommer vi ind på hvad det er, og hvilken metoder man kan benytte sig for at opbygge et sundt forhold til sig selv om de udfordringer man møder i livet.

Foredraget henvender sig til jer der arbejder med udvikling af mennesker, og søm ønsker nogle nye og gennem testede redskaber til at opbygge folks selvværd og selvtillid. 

 

 


Slip frygten                                                         

En hver organisme der ikke er i fremgang, er i tilbage gang. 

Angst er uden tvivl den stærkeste af de grundfølelser som vi mennesker er programmerende med. Uden den, ville vi formentlig ikke være i live længe.

Men for meget frygt og angst kan virke direkte hæmmende for mennesker og ikke mindst organisationer som ønsker udvikling, idet at frygt som oftest kommer af at skulle bevæge sig ind i det ukendte. 

Foredraget henvender sig til jer som ønsker at høre mere om frygt, og som ønsker redskaber til at kunne afdække og målrettet arbejde med den frygt som kan hæmme dem i at nå deres mål i livet.

 


“Passion for People”


 

 

 

 

Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://events4all.dk/foredrag/">