Aktiviteter

 

Teambuilding

Teambuilding er et ord som længe er blevet misbrugt. Det vil vi gerne ændre. Derfor levere vi Teambuilding som netop er hvad Teambuilding handler om, at opbygge en bedre og mere effektiv kommunikation og samarbejde i gruppen, på en sjov måde.

Events

Events med knald på. 

Vi bliver ofte kontaktet af folk som har masser af ideer, men mangler den rette know-how til at få det ført ud i livet. Vi har arbejdet en del med handicappede og har flere forskellige events på programmet.

 

Vandre/Overlevelsesture

Naturen skaber nogle fantastiske rammer for både teambuilding, ryste sammen ture og til at skabe gode minder. Vi har et stort kendskab til Danmark, Polen, Sverige og Finland, hvor vi kan skræddersy jeres ture til. Om det skal være en uge i Lapland på langrendsski, en sommertur på Gudenåen eller bare en vandretur i Sverie er op til jer.

Foredrag

Bagsiden af medaljen

Vi har mange spændende foredrag på programmet.

Med stor succes har vi holdt fordrag for bl.a. skoler, klubber og virksomheder.

Om i ønsker en spændende fortælling om livet i en krigs zone, ønsker mere viden inden for udviklingen af mennesker, eller høre om hvordan frygt mindre udviklingen for både personer og virksomheder, så har vi fordraget til jer.


“Passion for People”


 

Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://events4all.dk/aktiviteter/">